Weert Zuid - Nieuwsbrief 3

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden Nieuwsbrief

Weert Zuid - Nieuwsbrief 3

Keent, Moesel en Graswinkel

De gemeente Weert werkt aan een herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid. We zijn hard aan de slag om met alle belanghebbenden te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Via een nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief leest u over:

  • De Stegel
  • In gesprek met de gemeente?
  • Opdracht voorzieningen Weert-Zuid
  • Website Weert-Zuid

De Stegel

De uitbaters van De Stegel hebben aangegeven misschien per 1 augustus 2019 te willen stoppen met het beheer van De Stegel. Dit is op eigen initiatief. Besluiten de uitbaters inderdaad te stoppen, dan houdt de gemeente De Stegel open.

In gesprek met de gemeente?

Zoals u in de vorige nieuwsbrief kon lezen, hebben we 1 mei een inloopavond georganiseerd voor inwoners van de wijken in Weert-Zuid. Daar is geen reactie op gekomen. Wilt u alsnog met de gemeente in gesprek om vragen te stellen over ontwikkelingen in de wijk of een mogelijk idee voor te leggen? Reageer dan via weertzuid@weert.nl. U kunt dan nog meepraten over de plannen die we in juni aan de gemeenteraad willen voorleggen.

De gemeente heeft intussen ook met diverse verenigingen en gebruikers in Weert-Zuid gesproken. We hebben nog niet met alle partijen aan tafel gezeten. Hebt u nog geen uitnodiging ontvangen voor een gesprek? Meld u dan via weertzuid@weert.nl.

Opdracht voorzieningen Weert-Zuid

17 april heeft de gemeenteraad de bestuursopdracht 'Maatschappelijke voorzieningen Weert-Zuid' unaniem aangenomen. Ook nam de gemeenteraad een motie aan: in Moesel moet een centrale voorziening blijven voor de wijk.

Website Weert-Zuid

De website Weert-Zuid: www.weert.nl/weertzuid is in de lucht. Op de site vindt u nieuws en andere informatie over de herschikking van maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid, en vragen met antwoorden over ontwikkelingen in de wijk.

Vragen?

Hebt u vragen? Stuur dan een e-mail naar weertzuid@weert.nl. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 

Gemeente Weert | Wilhelminasingel 101 Weert | Postbus 950, 6000 AZ Weert
Telefoon: (0495) 575 000 | E-mail: gemeente@weert.nl of gebruik het contactformulier
Twitter: twitter.com/gemeenteweert | Facebook: facebook.com/gemeenteweert
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden of uw instellingen wijzigen.