Weert Zuid - Nieuwsbrief 4

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden Nieuwsbrief

Weert Zuid - Nieuwsbrief 4

Keent, Moesel en Graswinkel

Dinsdag 11 juni géén bijeenkomst gemeenteraad Weert

De gemeente Weert heeft vernomen dat bij sommige inwoners het idee leeft dat er dinsdagavond 11 juni een informatiebijeenkomst voor de gemeenteraad is, waar de mogelijke plannen voor Weert Zuid worden gepresenteerd. Via deze nieuwsbrief willen wij laten weten dat er 11 juni géén bijeenkomst met de gemeenteraad is.

Op dit moment werken verschillende beleidsadviseurs van de gemeente alle mogelijke oplossingen voor Weert Zuid op hoofdlijnen uit. Donderdag 27 juni worden deze opties aan de gemeenteraad voorgelegd tijdens een extra informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is niet openbaar. Hiervoor is gekozen om de raadsleden alle ruimte te geven om in een minder formele setting met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijke toekomstplannen voor Weert Zuid. De gemeenteraad geeft tijdens de bijeenkomst aan naar welke plannen de voorkeur uitgaat. De gemeente zal daarna deze mogelijke oplossingen verder onderzoeken en uitwerken. Alle partijen worden hierbij betrokken.

Bijeenkomst in de wijk

Donderdag 4 juli presenteert de gemeente de mogelijke plannen aan de inwoners van Weert Zuid. Op korte termijn laten we via deze nieuwsbrief de exacte locatie en tijd weten.

Vragen?

Hebt u vragen? Stuur dan een e-mail naar weertzuid@weert.nl. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Gemeente Weert
Wilhelminasingel 101 Weert
Postbus 950, 6000 AZ Weert
Tel. (0495) 575 000
E-mail: gemeente@weert.nl of gebruik het contactformulier
Twitter: twitter.com/gemeenteweert
Facebook: facebook.com/gemeenteweert
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kunt u zich hier afmelden of uw instellingen wijzigen.