Weert Zuid - Nieuwsbrief 5

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden Nieuwsbrief

Weert Zuid - Nieuwsbrief 5

Keent, Moesel en Graswinkel

De gemeente Weert werkt aan een herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid. We zijn hard aan de slag om met alle belanghebbenden te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Via een nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief leest u over:

  • Informatieavond 4 juli
  • In gesprek
  • Bijeenkomst gemeenteraad 27 juni

Informatieavond 4 juli

Donderdagavond 4 juli organiseert de gemeente Weert een informatieavond in Buurtcentrum Moesel. Hier worden mogelijke oplossingen voor een toekomstbestendig aanbod van accommodaties in het stadsdeel Weert-Zuid gepresenteerd. Verenigingen en bewoners van Weert-Zuid en alle andere belangstellenden zijn welkom. Tijdens de avond licht de gemeente de mogelijke oplossingen toe en kunnen aanwezigen vragen stellen. De zaal opent om 19.00 uur. U bent dan welkom om alvast een kopje koffie of thee te drinken. We starten om 19.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden voor deze avond.

In gesprek

De gemeente heeft de afgelopen tijd gesproken met verschillende belanghebbenden. Hieruit is gebleken waar behoeftes en voorkeuren liggen. Deze zijn meegenomen in de mogelijke oplossingen die de gemeente in kaart heeft gebracht.

Bijeenkomst gemeenteraad 27 juni

De mogelijke oplossingen zijn 27 juni aan de gemeenteraad gepresenteerd. De raad gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 een definitief besluit nemen.

Vragen?

Hebt u vragen? Stuur dan een e-mail naar weertzuid@weert.nl. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Gemeente Weert
Wilhelminasingel 101 Weert
Postbus 950, 6000 AZ Weert
Tel. (0495) 575 000
E-mail: gemeente@weert.nl of gebruik het contactformulier
Twitter: twitter.com/gemeenteweert
Facebook: facebook.com/gemeenteweert
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kunt u zich hier afmelden of uw instellingen wijzigen.