Weert Zuid - nieuwsbrief 8

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden Nieuwsbrief

Weert Zuid - nieuwsbrief 8

Keent, Moesel en Graswinkel

De gemeente Weert werkt aan een herschikking van de maatschappelijke accommodaties in Weert-Zuid. We zijn hard aan de slag om met alle belanghebbenden te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Via een nieuwsbrief houden we u op de hoogte van ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief leest u over:

  • Doorstart Microbar definitief

Doorstart Microbar definitief

Ongeveer 2 weken geleden hebben Jos Janssen en Toos Slenders besloten om te stoppen met het uitbaten van de Microbar. Dit kwam voor de omwonenden in de wijk Moesel, maar ook voor de gemeente, als een verrassing.

In dezelfde week ontving de gemeente signalen over een mogelijke doorstart van de Microbar. De gemeente is toen in gesprek gegaan met verschillende initiatiefnemers.

Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat er vandaag een contract is getekend met twee nieuwe exploitanten: Aggie Toenders en Louis Pols. De Microbar maakt dus definitief een doorstart. Naar verwachting wordt de Microbar in het weekend van 21 september weer heropend. De nieuwe exploitanten informeren de omwonenden binnenkort over de exacte openingsdag.

Vragen?

Hebt u vragen? Stuur dan een e-mail naar weertzuid@weert.nl. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Gemeente Weert
Wilhelminasingel 101 Weert
Postbus 950, 6000 AZ Weert
Tel. (0495) 575 000
E-mail: gemeente@weert.nl of gebruik het contactformulier
Twitter: twitter.com/gemeenteweert
Facebook: facebook.com/gemeenteweert
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kunt u zich hier afmelden of uw instellingen wijzigen.