Evenementen

U bevindt zich hier: Home » Wonen & leven » Evenementen

Evenementen

Bent u op zoek naar wat er te doen is in Weert of omgeving? Zoekt u een leuk evenement of gezellige (groeps)activiteit? Op deze pagina kunt u de evenementenkalender bekijken voor de komende 4 weken. En als u zelf een evenement organiseert, denk dan bijv. aan het aanvragen van een evenementenvergunning of het aanmelden van uw evenement voor de evenementenkalender of digitale informatieborden.

Onderaan deze pagina staat de evenementenkalender voor de regio Weert voor de komende 4 weken. De gegevens komen uit de evenementenkalender van de website MetOnsInWeert.nl, in samenwerking met de Weerter VVV. Op die site vindt u een uitgebreide evenementenkalender, voor het hele jaar.

Organiseert u zelf een evenement?

Wilt u als particulier, bedrijf of instelling een sportwedstrijd, evenement, popconcert, beurs of andere activiteit organiseren? Denk dan aan de volgende zaken:

 Evenementenvergunning
Voor het organiseren van een evenement of activiteit heeft u een mogelijk een evenementenvergunning nodig. De gemeente kan onder specifieke voorwaarden een vergunning verlenen. Voor meer informatie over een evenementenvergunning of het aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Digitale informatieborden
Langs de invalswegen van Weert staan digitale informatieborden. Deze kunt u gebruiken om uw evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over deze borden, de voorwaarden en een digitaal aanvraagformulier, zie deze pagina.

 Vermelding evenementenkalender
U kunt uw evenement of activiteit zelf aanmelden voor een vermelding in de evenementenkalender, via een digitaal formulier. De gegevens worden dan onder andere opgenomen in de kalender hieronder, op de website en Facebook-pagina van MetOnsInWeert en in de evenementenkalender van de VVV. Opgelet! Een eventuele evenementenvergunning moet u apart aanvragen bij de gemeente.

 Evenementenbeleid
Nalezen wat het evenementenbeleid van de gemeente Weert is? U vindt het op deze pagina.

 Verzekering voor vrijwilligers
De gemeente Weert heeft twee verzekeringspakketten afgesloten, die de risico's van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. De gemeente beoogt hiermee het maatschappelijk belang van het goede vrijwilligerswerk te benadrukken en de participatie van vrijwilligers te stimuleren. Voor meer informatie, zie deze pagina.

Bijdrage vernieuwende activiteiten

Verenigingen of stichtingen die nieuwe structurele activiteiten opstarten voor de mensen met een beperking kunnen een bijdrage in de opstartkosten krijgen. Voor meer informatie hierover, zie de pagina 'Bijdrage vernieuwende activiteiten'.

Veel plezier als u eropuit gaat!
Met ons. In Weert.

Concert in de Bosuil.


Icoontje voor een agenda.
zo. 19 nov. 2017 tot zo. 1 apr. 2018 
expositie schilderijen Mathilde Pil Regen in Rio

Expositie in Atelier Galerie Mathilde Pil van haar nieuwe schilderijen over Brazilie

Tuurkesweg 8 in Tungelroy gem. Weert

Opening zondag 19 nov. 2017 van 14.00 tot 17.00 uur 

Daarna open op afspraak 0628408175 tot 1 april 2018

Tijden: 
14.00 uur
Toegangsprijs: 
0
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Atelier Galerie Mathilde Pil
Atelier Galerie Mathilde Pil
Tuurkesweg 8
6006SG Tungelroy
Nederland
Telefoon: 
0628408175
Icoontje voor een agenda.
do. 1 feb. 2018 tot wo. 28 feb. 2018 

De kunstenaars, Tilly van der Rijken, Paul de Werd en Marc Schoenmakers met schilderijen en Georges de Groot en Hans Janssen met beelden. Openingstijden zie www.molenhof.nl of bel 06 51988965. In principe op zaterdagen en koopzondagen

Tijden: 
za 13.00-17.00 uur en koopzondagen
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Art& Gallery
Beekstraat 35
6001 GJ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
wo. 21 feb. 2018 

De Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden in de bibliotheek Weert zijn de afgelopen vier jaar door 1551 werkzoekenden bezocht. Op woensdag 21 februari van 9.30 tot 11.30 uur zijn op de vijftigste ‘Walk & Talk' deelnemers en oud-deelnemers van harte welkom. Zij delen hun ervaringen en vertellen over de zoektocht naar een baan. Laat je inspireren door ontmoetingen met mensen en hun verhalen. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Je vindt Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. De deelname is gratis.

 

Wat is een Walk&Talk?

Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel in je leven. Daar kun je wel hulp bij gebruiken. Of je wilt om hulp geven. Elke derde woensdag van de maand kun je in gesprek met andere werkzoekenden in Weert en omgeving bij Bibliocenter. Om ervaringen en tips uit te wisselen en kennis te delen. Walk&Talk kan je herkenning, inspiratie en praktische tips bieden bij je zoektocht naar werk.

Spreekuur loopbaancoach 23 februari

Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding op vrijdag 23 februari van 10 tot 11 uur is Sandra Stad, loopbaancoach en recruiter , aanwezig voor gratis professioneel advies. Het spreekuur is in dezelfde week als de Walk&Talk.

Foto: Marcel Krijgsman

Tijden: 
09.30-11.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Bibliocenter Weert
Bibliocenter
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland
Telefoon: 
088-2432000
Icoontje voor een agenda.
wo. 21 feb. 2018 

Als een heup of knie versleten is, kan een gewrichtsvervangende prothese een oplossing bieden. Bij een versleten heup of knie is het kraakbeen in het gewricht aangetast of in zijn geheel verdwenen.  Wilt u zich meer weten over de verschillende mogelijkheden en wat het vervangen van een heup of knie precies inhoudt? Meld u dan aan en bezoek deze informatiebijeenkomst.
 Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Tijden: 
19.00 uur
Toegangsprijs: 
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
SJG Weert
SJG Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert
Nederland
Telefoon: 
0495 - 57 22 05
Icoontje voor een agenda.
wo. 21 feb. 2018 
Infoavond Herenboeren Land van Weert

Herenboeren Land van Weert is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Weert en Nederweert. Onze drijfveer is dat we meer grip willen krijgen op wat we eten. Voedsel is een primaire levensbehoefte. Wat we willen is gezond en lekker eten voor een goede prijs. We willen erop kunnen vertrouwen dat ons eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

We willen weten waar ons voedsel vandaan komt. Daarom zijn we begin 2017 gestart met het zoeken naar geïnteresseerden om samen een Herenboerderij in het Land van Weert op te richten. Het is toch fantastisch als ons eten in ons eigen omgeving wordt geproduceerd? Wat is er leuker dan op je eigen boerderij je boodschappen gaan doen?

Door middel van verschillende infoavonden en bezoek aan de reeds gerealiseerde herenboerderij in Boxtel proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over het Herenboerenconcept, onze beweegredenen, de voorwaarden en de toekomstplannen.

Tijden: 
19.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Brede School Markeent
Sint Jozefslaan 102
6006 JN Weert
Nederland
Telefoon: 
0636091621
Icoontje voor een agenda.
do. 22 feb. 2018 

In het derde deel van de vriendinnencomedy-hit dompelen de `Opvliegers’ zich onder in de stad van wolkenkrabbers, Broadway, Central Park en yellow cabs! Schnabbelzangeres Lydia vlucht na een gênant filmpje op internet naar New York. In het vliegtuig raakt ze aan de praat met Moniek; dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen, dat schept een band. Eenmaal in de Big Apple ontmoeten ze blogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen, en Shirley, een kersverse, rijke weduwe. Het is het begin van weer een dolkomisch avontuur!

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
26,00 incl. theaterdrankje
Overige informatie: 
Maakt deel uit van de 'Girls Night Out' theaterserie
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
vr. 23 feb. 2018 

Acupuncturist Pedro van Zuijdam geeft informatie aan kleine groepen in zijn eigen praktijk en hij vertelt over de werking van Acupunctuur. Hij is gespecialiseerd in pijnbestrijding en chronische gezondheidsklachten. Met behulp van afbeeldingen laat hij u bepaalde patronen van gezondheidsklachten herkennen en geeft uitleg wat de betekenis hiervan is.

Bij toepassing van Acupunctuur wordt het zelfhelend vermogen van uw lichaam geactiveerd. Niet alleen de klacht wordt aangepakt maar ook de oorzaak waar de klacht ontstaan is. Acupunctuur is een veilige behandelmethode zonder bijwerkingen, zie www.zigron.nl.

Aanmelding is wel vereist tot minimaal 24 uur van tevoren per email info@zigron.nl of telefonisch 0495-564652

Tijden: 
19.30 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Vloedmolenweg 21A
6039RX Stramproy
Nederland
Telefoon: 
0495-564652
Icoontje voor een agenda.
vr. 23 feb. 2018 

In `Kameleon’ doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers en op de avond zelf te liggen. “Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch, hilarisch en totaal onberekenbaar.” `Kameleon’ lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen, maar elk moment blijkt onderdeel van een groots plan!

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
19,50 | CKV 12,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
vr. 23 feb. 2018 

Elke jaar proberen we heb te strikken voor een optreden in ons Theatercafe en hij komt weer, Edouard!
Deze sympathieke fransman is geïnspireerd door zangers als Jacques Brel en Leonard Cohen. Hij zingt dan ook o.a. liedjes van Jacques Brel, Léo Ferré, Julien Clerc, Gilbert Becaud en Edith Piaf en hij zingt ook eigen werk. Tussendoor vertelde hij op een mooie en humoristische wijze over zijn leven en drijfveren.

Edouard is geboren in Bourgogne, Frankrijk, in 1973 en kwam naar Nederland in 2001. Hij begon zijn carrière in een pop-band maar hij realiseerde zich al snel dat zijn passie ergens anders lag: chansonnier en singer-songwriter. Hij volgde zijn hart en is het avontuur aangegaan…

 

Wanneer: 23 februari 2018
Tijd: 20.30
Waar: Theatercafe de Huiskamer
Entree: Gratis

Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
Telefoon: 
+31495769128
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 

RHEA is een jonge Gentse rock band in opkomst. Met scheurende riffs en gitaren zijn ze een advocaat voor de klassieke Rock ‘n Roll. De moderne sound van de toetsenist maakt RHEA’s eigen sound compleet. Aangevuld met stevige drums en een ‘edgy’ sound weet de band duidelijk wat het wilt, volle kracht recht vooruit.

De band bestaat uit zes leden: Jorge Van De Sande (gitaar + zang), Guillaume Lamont (gitaar), Nathan Ysebaert (gitaar + elektronica), Matthijs Machtelinckx (bas), Dajo Vlaeminckx (drums) en last but not least Simon Lamont (percussie).

Tijden: 
21:00
Toegangsprijs: 
GRATIS
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-524269
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 
rainbow tai chi workshop 24 februari

Wat ga je leren tijdens deze workshops?

8 Fundamentele Rainbow Tai Chi Chi Kung oefeningen onderwezen door Robin Meulen. Robin is Teacher Trainee onder leiding van Taoist Tai Chi Master Choy, de auteur van het boek ‘15 ways to a happier you’, en al 45 jaar actief is in het les geven van Tai Chi en Chi Kung. 

De langzame, ontspannende en rustige bewegingen brengen je meer rust, energie, meer liefde voor jezelf en anderen, meer vitaliteit, balans en een betere gezondheid! 

De oefeningen zijn eenvoudig toe te passen in alledaagse situaties en kun je zien als tools die je kunt gebruiken op ieder moment in je leven om weer terug te komen bij meer balans en innerlijke rust!

Waarom zou je deelnemen aan deze workshop?

Het regelmatig beoefenen van Tai Chi en Chi Kung is gunstig bevonden voor een breed scala aan uitdagingen zoals: stress, rusteloosheid, slaapproblemen, depressie, hoge bloeddruk, artritis, flexibiliteit, hartproblemen en diabetes (Harvard University Study 2009). 

Tai Chi en Chi Kung zal je helpen om meer rust in je leven te brengen en zal je terug brengen naar een connectie met de levenskracht (genaamd Chi) waardoor je meer energie en vitaliteit zal voelen. 

Het is een holistische manier van leren en alle oefeningen worden onderwezen op alle vier niveaus van ons wezen: emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel.
 

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshops zijn toegankelijk voor volwassenen van alle leeftijden. Omdat iedereen kan leren op zijn of haar eigen niveau is het niet nodig om ervaring in enige vorm van Tai Chi te hebben. 

De enige voorwaarde om mee te doen is bereidheid en openheid om te leren. Je hoeft geen bepaalde fysieke fitheid te hebben om te kunnen profiteren van de workshops. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Contact:

Robin Meulen
Telefoon: 0031641121765
E-mail: meulenr@gmail.com

Ben je enthousiast over deze workshop en wil je mee doen? Bel me dan of stuur een email om je aan te melden! Er zijn 15 plekken beschikbaar voor de workshop, dus meld je snel aan om je plek veilig te stellen...
 

Feedback van studenten uit de UK:

“Practicing the exercises helps me to feel more relaxed and healthier physical. The theory behind the exercises, the mental practice of visualizing and the heart-based practice of acceptance and love has helped me to feel more balanced and increase my self-awareness. The classes have also been enjoyable and stimulating to meet my needs for fun and learning. They have felt very nourishing.

Robin is very warm and this teaching is engaging, I appreciate his openness in sharing his own experiences with the exercises and how they apply to his life. His humor makes the classes very enjoyable. I am very grateful to experience such warm and skillful teaching. The classes are very rich in learning and nourishment for my soul.” 

Helen O.

“The way Robin teaches I feel like he is very confident, self-assured and brings a lightness and joy to the class. This confidence and diligence makes me sure that I am doing the movements correctly as robin corrects me with great advice and I feel more confident myself! I love the classes and rainbow tai chi, it has opened my eyes to a whole new kind of feeling of being alive, motivation and happiness… I am more creative now, reawakened my creativity!”

Jemima P.

“I enjoy every aspect of the classes, always coming away feeling more relaxed and positive about life. I found Robin also explains the Fundamentals of Tai Chi in a clear way and demonstrates the movements well. He has a lovely quiet manner about him and engage with the group well and has a sense of humor which helps also to relax everyone” 

Sue M.

Feedback van deelnemers van de vorige workshops in Nederland:

De eerste 3-4 Essentials hebben me echt laten zien hoe ik kan ontspannen, loslaten en zelfs soms helemaal geen gedachten meer hoef en kan hebben. Met name het omzetten van negatieve gedachten en gevoelens en dit transformeren in iets positiefs of juist te accepteren en los te laten gaat mij erg helpen in de toekomst!
Een hele bijzondere, verrassende en ontspannen dag op een prachtige locatie en met fijne mensen. Robin straalt een bepaalde rust en tevredenheid uit wat erg prettig is!

Lonneke M.

De goede uitleg bij de oefeningen zorgt voor bewustwording van gedrag dat je anders zou willen zien. Het praten met de hele groep helpt hierbij. Fijne feedback tijden het uitvoeren van de oefeningen.
Duidelijke uitleg over de oefeningen en hoe deze toe te passen in de praktijk door middel van goede voorbeelden. Goede ondersteuning tijdens de oefeningen. Heeft aandacht voor iedereen.

Fleur S.

Achtergrond Robin

Vanaf mijn 18e ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op vragen die mij bezighielden in het leven. Vragen als: Wat zijn we hier allemaal aan het doen? Wat is het doel van dit alles? Wat is geluk? Wat is liefde? Ik voelde altijd dat er 'meer' was dan alleen maar hetgeen we zien en ervaren in het dagelijks leven. Een gevoel van: 'Dit kan toch niet alles zijn', er moet toch meer betekenis in dit leven zijn dan gewoon onze levens leiden van maandag tot vrijdag, 2 dagen weekend en weer opnieuw beginnen? “Hoe word ik gelukkig?” werd de centrale vraag in mijn leven.

Na het behalen van mijn Bachelor in Sporttoerisme en Natuursport werkte ik een tijdje als ski, snowboard en outdoor instructeur. Ik was veel in de natuur en vond het heerlijk om les te geven aan mensen. Maar toch ontbrak het voor mij aan diepgang, het beleef vooral fysiek en mentaal. Het was erg leuk, maar ik miste de emotie en de spirituele connectie, ik voelde een ambitie maar wist nog niet wat.

Ik ging veel lezen en zoeken, opzoek naar antwoorden op de vragen die me bezighielden. Hoe word ik een compleet mogelijk mens; gebalanceerd, gezond en gelukkig. Persoonlijke ontwikkeling was mijn nummer 1 hobby en passie. Stap voor stap leerde ik mentaal wat belangrijk was en geleidelijk kwam ik dichter bij wat ik dacht dat waar was.

Ik stuitte op Taoïsme tijdens mijn 6 maanden reis in zuidoost Azië en Oceanië en kwam in contact met Healing Tao lessen in Amsterdam. Na 1,5 jaar beoefenen kwam ik in contact met Rainbow Tai Chi Chi Kung door een goede vriendin en dit was het moment dat ik gevonden had wat ik al 7,5 jaar zocht! Alles klikte intern en ik wist dat dit educatie systeem al mijn vragen ging beantwoorden!

Na een super inspirerende workshop in Nederland heb ik die zomer mijn eerste Summer School gevolgd en tijdens deze Summer School besloten om hier dieper in te duiken tijdens een 2-jarige intensieve opleiding onder leiding van mijn leraar Tai Chi Master Choy.

In deze 2 jaar leerde ik zo ontzettend veel over mezelf, over het leven, over liefde, geluk, emoties. Een alles omvattend educatie systeem over het leven, gericht op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel in balans komen.

Na mijn eerste 2-jarige opleiding voelde ik de inspiratie om deze eenvoudig toe te passen tools niet alleen voor mezelf te beoefenen maar om deze filosofie en wijsheid ook te gaan onderwijzen aan iedereen die er voor open staat om te leren.

Ik heb de ware diepte en wijsheid gevonden die ik altijd zocht en geloof met alles in me dat ik mensen kan helpen met de Rainbow Tai Chi - Chi Kung lessen en bewegingen. Ik ben ontzettend dankbaar en gemotiveerd om deze tools uit te dragen en mensen te helpen om weer dichter bij zichzelf te komen en weer in balans te komen op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau!

Achtergrond over Taoïsme, Tai Chi, Chi Kung en mijn leraar Tai Chi Master Choy

Hoewel het in het Westen het meest gezien wordt als bewegingen gebaseerd op een krijgskunst, heeft Tai Chi zijn wortels in oude Chinese filosofie. Al beoefend voor duizenden jaren, Tai Chi en Chi Kung zijn een bewegingskunst en onderdeel van Taoïsme, wat ook wel ‘de weg’ of ‘het pad’ betekend. De weg van de natuur gebaseerd op de natuurlijke principes van yin en yang die we constant om ons heen zien. Alles staat in het teken van de natuurlijke orde, terug naar de natuur. Hoe kunnen we leren van de natuur en in harmonie zijn met de natuur is waar het grotendeels om draait in Taoïsme, Tai Chi en Chi Kung.

Tai Chi wordt vaak omschreven als 'meditatie in beweging", maar volgens Harvard Medical School kun je het ook “medicatie in beweging” noemen. Steeds meer studies tonen aan dat Tai Chi en Chi Kung waardevol is in het behandelen en voorkomen van gezondheidsproblemen. Het onderzoek van Harvard Medical School is daar een mooi voorbeeld van.

Er zijn honderden verschillende soorten Tai Chi en Chi Kung richtingen, waarvan de meeste alleen focussen alleen op de Tai Chi die zicht richt op Tai Chi "Chuan" (externe krijgskunst toepassing) of op het fysieke fitheid en ontspanning aspect van Tai Chi Form beoefening.

Rainbow Tai Chi Chi Kung combineert echter 7 kleuren van de regenboog en hun respectieve kwaliteiten om een holistische aanpak aan te gaan om mensen meer balans te brengen, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en filosofische principes van yin en yang. Rainbow Tai Chi Chi Kung richt zich op het bereiken van een balans op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Rainbow Tai Chi werd opgericht door Tai Chi Master Peter Kean Chin Choy. Na het leren bij 7 Grand Masters en Masters in Azië, Europa en Amerika kreeg hij de titel ‘Master of Tai Chi’ gegeven door Grandmaster Chen van Chen Village in China. Master Choy heeft meer dan 45 jaar ervaring en heeft inmiddels meer dan 40.000 studenten lesgegeven in Europa, Azië en de Verenigde Staten. 

Hij heeft zijn ervaring en de lessen van zijn Grand Masters gecombineerd en zo Rainbow Tai Chi Chi Kung ontwikkeld waarbij hij de wijsheid en kunde van 7 verschillende ver ontwikkelde leraren samenvoegt in een holistisch educatie systeem. Hij is de auteur van twee toonaangevende boeken over Tai Chi en Chi Kung "15 ways to a happier you" en "37 steps to happiness".

De relaxte, langzame en makkelijk te volgen oefeningen uit het eerste boek "15 ways to a happier you", zullen een leidraad zijn voor de workshops die ik ga geven. Voor meer informatie kun je terecht op de Rainbow Tai Chi Chi Kung website:
 

Tijden: 
10.00-17.00 uur
Toegangsprijs: 
35 euro (early bird voor 20 jan) | 45 euro (normale prijs na 20 jan)
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Faracha
Maasenweg 6
6003 AH Weert
Nederland
Telefoon: 
0031641121765
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 
Goedstof productie Stabiliteit in de basis

Goedstof organiseert 24 februari samen met Phil Roothans een actieve workshop waarin je oefent mentaal en fysiek bij jezelf te blijven en een stabiele basisbeweging te hanteren, wat er ook om je heen mag gebeuren.

Goedstof viert the goodstuff & biedt een podium voor goede stof.

Op een onbewuste en indirecte manier met een echte hands-off methode. Zelf voelen en ontdekken! Het uiteindelijke doel, op de lange termijn, is om ervoor te zorgen dat stabliteit zo geïntegreerd is in je systeem dat het automatisch en reflectief tot stand komt. Dit zal resulteren in een energieker en vitaler leven met meer zelfvertrouwen.

Inschrijven kan via goedstof@desoosweert.nl
Deelname kost € 10 p.p. te voldoen bij aanvang

Goedstof wil graag een omgeving creëren om bewust te zijn, te delen, te inspireren en te ontmoeten. Dit door in alle openheid mensen met elkaar in verbinding te brengen die voluit vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken. Goedstof producties worden periodiek georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan testimonials, lezingen en workshops.

 

Tijden: 
14.00-15.30 uur
Toegangsprijs: 
10 euro
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Primal Performance
Goedstof
Molenveldstraat 153
6001 HH Weert
Nederland
Telefoon: 
0629028210
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op zaterdag 24 februari 2018 een Kleuterbios met de film Bob de Bouwer - Mega Machines. 

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma en tekening.

Bob de Bouwer - Mega Machines
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Datum: zaterdag 24 februari 2018
Aanvang: 16.00 uur
Duur: 70 minuten
Entree: € 6,- p.p. inclusief bioscoopdiploma en tekening

Reserveren is mogelijk via 0495-532002 of http://gotcha-cinema.nl/Webshop/235394/1135119/1135120/bob-de-bouwer-meg...(kleuterbios).aspx 

Toegangsprijs: 
kassaverkoop
Tijden: 
zaterdag, 24 februari, 2018 - 16:00
Leeftijden: 
alle leeftijden
Genre: 
Familiefilm
Regie: 
Stuart Evans
Lengte: 
1:10:00
Premiere: 
zaterdag, 24 februari, 2018
Adres: 
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
Telefoon: 
0495 - 53 20 02
Fax: 
0495 - 52 66 00
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 

Zaterdag 24 februari 2018 vindt er een bijzondere avond plaats: 7th Heaven in De Bosuil Weert. Tijdens deze avond zullen de bands van de broers en zus Ivo, Paul en Mirjam Sieben (geboren en getogen in Nederweert) hetzelfde podium betreden met de bands The Electrophonics (Jump-Blues Swing), Nem-Q (Progressive Rock) en The Dirty Denims (Happy Hardrock). Waar maak je zo’n speciale en gevarieerde avond nou mee? Zaal open: 20.00 uur. Deur: 8 euro. Voorverkoop: 5 euro.

In februari 2008 stonden Ivo, Paul en Mirjam Sieben (uit 1 Nederweerts gezin!) voor het eerst met hun eigen bands op hetzelfde podium, toen nog in de Santa Domingo in Nederweert. Inmiddels zijn we precies 10 jaar verder en timmeren de bands nog steeds succesvol aan de weg. Vele optredens en albums verder is het moment daar voor een herhaling, ditmaal in De Bosuil in Weert! Waar de naam 7th Heaven vandaan komt? Met een achternaam als ‘Sieben’ is 7 natuurlijk een geluksgetal, en ze raken allemaal in hogere sferen van het spelen van hun eigen favoriete muziek!

The Electrophonics
Swing, swing en nog eens swing, als een rollende swingtrain dendert een optreden van The Electrophonics voort. Gitaar en piano in combinatie met de Phonics Horns zorgen samen voor een gedoseerde soloverdeling. De contrabas en swingdrums zorgen voor een strakke basis. En natuurlijk zanger en gitarist Stephan Hermsen, de swingende podiumtijger die u allen in beweging zal zetten. Voor liefhebbers van o.a. Rod Piazza, Kim Wilson, William Clarke, Louis Jordan, B.B. King. En van een feestje natuurlijk!

Nem-Q
“Nem-Q lijkt haast moeiteloos compleet tegenstrijdige maatsoorten met elkaar te verweven en dromerige gedeeltes naadloos te combineren met bombastisch beukende riffs. Kortom, alles wat je van goede progressieve muziek mag verwachten”, aldus 3voor12. En dat omschrijft ook perfect de progressive rock show van Nem-Q. In de stijl van o.a. Tool, Pain of Salvation, Porcupine Tree en Marillion.

The Dirty Denims
The Dirty Denims is 's werelds enige  Happy Hardrock band. Hun muziek is een mix van hardrock, rock 'n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones. Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

Meer informatie: www.debosuil.nl

Tijden: 
20.00 uur
Toegangsprijs: 
VVK 5 euro - Deur 8 euro
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Bosuil
Vrakkerveld 2C
6002 AZ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 24 feb. 2018 

Een zanger die klinkt en oogt als Jim Morrison, een toetsenist die akelig dicht bij Ray Manzarek komt, een gitarist die de evenknie is van Robby Krieger en een drummer die John Densmore tot in de finesses benadert: een betere hommage aan de legendarische band The Doors is nauwelijks denkbaar. In ‘Celebration’ neemt de tributeband het publiek mee naar de roemruchte jaren van love & peace, maar ook van oorlog en revolutie. Alle zintuigen worden daarbij op scherp gezet door projecties van prachtige beelden uit die tijd, wierook en sferische belichting. Maar natuurlijk is het vooral die geweldige muziek die zegt: Come on baby, light my fire!

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
21,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
zo. 25 feb. 2018 

Als onthaalpunt van GrensPark Kempen~Broek is het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man de ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met het Kempen~Broek.

Wat is Kempen~Broek, waar ligt het en wat is er zo bijzonder aan het IJzeren Man gebied? Een Verkenner leidt je langs de mooiste plekjes in het IJzeren Man gebied.

Tijden: 
14.00-16.00 uur
Toegangsprijs: 
€ 2 per persoon of € 5 per gezien
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4 (einde parking)
6006 SN Weert
Nederland
Telefoon: 
003289655692
E-mail: 
Icoontje voor een agenda.
zo. 25 feb. 2018 
Zangvereniging Creatura

Land van Horne Zuyderborgh en Punt Welzijn organiseren weer een gezellige Muziekmiddag in wijkgebouw Keenter Hart. Zangvereniging Creatura verzorgt deze middag de muziek.

CREATURA is in ’n aantal jaren gegroeid tot een veelzijdige zangvereniging met een gevarieerd repertoire van religieus, gregoriaans tot operette, opera en popmuziek evenals wereldlijke hedendaagse gezellige muziek in verschillende vormen, van zowel koor, alsook ensembles en solisten.

Tijden: 
14.30-16.30 uur
Toegangsprijs: 
Gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Keenter Hart
St. Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-462090
Icoontje voor een agenda.
zo. 25 feb. 2018 

Blues gigant Stevie Nimmo. Stevie is de typische artiest die zichzelf heeft geleerd gitaar te spelen.

Als een van de door de helft van Schotland gerespecteerde ‘Nimmo Brothers’, is Stevie Nimmo al meer dan 15 jaar een bekende en gerespecteerd figuur in de wereld van de blues.

De sfeer zit er meteen in wanneer hij opkomt en de eerste tonen laat horen!

Catfish 

Catfish is een blues band die pas actief is sinds 2015. De band is afkomstig uit Sussex, Engeland en bestaat uit 4 bandleden: Kevyn Yates (drums), Dusty Bones (basgitaar), Paul Long (toetsen + zang) en Matt Long (gitaar + zang). Deze Britse blues award winnaars hebben een reputatie opgebouwd als fenomenale live act met een verbazingwekkend goede 22 jarige gitarist.

Blues Matters Magazine had in augustus 2017 dit te zeggen over de band: ‘Catfish are one of the finest live bands in Britain today. The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today'. 

Joost de Lange rock/blues Experience

Zanger/gitarist Joost de Lange heeft zijn eigen rock/blues experience band opgericht. Voordat Joost deze band oprichtte was hij al geen onbekende meer in de blues/rock scene. Hij speelde eerder al in verschillende bands zoals ‘Yes You Did’ waarmee hij vijf albums uitbracht en de Zeeuwse popprijs won. Na enkele bandwisselingen is in 2014 Ramses Donvil op de drums erbij gekomen. In 2015 maakte Mitchell Goor met zijn strakke, groovy baslicks de huidige line-up compleet.

Tijdens hun live-shows wordt een indrukwekkende mix gespeeld van vooral veel eigen werk maar ook covers van Jimi Hendrix, Rory Gallagher en Stevie Ray Vaughan.

Tijden: 
15:30
Toegangsprijs: 
VVK €14,00 - Deur € 17,00
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-524269
Icoontje voor een agenda.
ma. 26 feb. 2018 tot di. 27 feb. 2018 
Foto 'Open Air Salsa Club Weert'.

Gratis proefles Salsa voor echte beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

Gratis proefles Salsa voor echte beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

 • Gratis proefles Salsa voor echte beginners

 • Heb je de start van de nieuwe beginners-cursus op 20 november gemist?

Wil jij toch eens proberen of je salsadansen óók leuk vindt? Zoek je een nieuwe, actieve moderne hobby waar je veel leuke nieuwe mensen leert kennen, dan is hier je kans! Reageer direct!

Kom DINSDAG 27 FEB. om 20:00 uur gezellig en vrijblijvend deelnemen aan de gratis proefles! Maak kennis met de muziek, de sfeer, de danslessen, de medecursisten en het enthousiaste team van Salsa Club Weert. Voor deze gratis en geheel vrijblijvende proefles, maar ook voor en de aansluitende 9 lessen (v.a. 6 maart) is geen danservaring en partner vereist.

Deze beginnerscursus is geschikt voor diegenen die nog nooit eerder Salsa hebben gedanst of eerder lessen hebben gevolgd. In deze cursus leer je het volgende:
• Basisbeginselen van de Merengue
• Basispassen van de Salsa
• Alternatieve basispassen van de Salsa
• Opbouw van Salsamuziek
• Het herkennen van de maat en het dansen hierop
• Verschillende figuren en combinaties met danspartner
• Leiden en volgen

✔ Dinsdag 27 feb. Start gratis proefles 20:00 uur
✔ Dinsdag 6 maart start cursus (9 lessen) 'Salsa Voor Beginners' 20:00 uur
✔ Judith's Dance Point

 • Nieuwe cursussen Salsa/Bachata/Kizomba/Rueda op meerdere niveau's

Op maandag 26 feb. starten tevens nieuwe voorjaars-cursussen Salsa/Bachata/Kizomba/Rueda op meerdere niveaus.

 • In het eerste lesuur (van 19:30-20:30 uur / niveau 2) komen zowel Salsa als Bachata aan bod. Dit lesuur is speciaal bedoeld voor de beginnende groep cursisten die juist niveau 1 / 'Beginners' afgerond hebben.
 • In het tweede lesuur (van 20:30-21:30 uur / niveau 3) komen zowel Salsa als Bachata aan bod. Dit lesuur is speciaal afgestemd op de groep cursisten die niveau 2 hebben afgerond of diegenen die in dit niveau-3 willen blijven.
 • In het derde lesuur (van 21:30-22:30 uur / niveau 4 en 5) komen behalve Salsa en Bachata ook Kizomba en Rueda aan bod. Dit lesuur is speciaal afgestemd op de cursisten die niveau 3 hebben afgerond.

 

Maurice Bell vaste docent bij S.C.W.

Sinds enige tijd is Maurice Bell terug bij SCW als vaste docent. Heb je in het verleden al eens lessen of een workshop van Maurice gehad dan weet je dat dit altijd gezellig en leerzaam is. Maurice was ook tien jaar geleden ruim 4,5 jaar verbonden aan SCW. In die periode verzorgde hij voor SCW tot drie avonden per week de salsalessen. Dit was op twee avonden bij Café-Zaal 'Beatrix' in Weert en een avond bij 'De Bierketel' in Budel. Maurice is ook een verdienstelijk Salsa-Dj en draaide o.a. ook op het 'Open Air SCW' in 2015 en 2017 en o.a. op het 12,5-jarig reuniefeest van SCW in de Poort van Limburg op 25 sept. 2014 Foto's Facebook SCW)

Maurice staat vooral bekend om zijn gezellige professionele en duidelijke lesinstructie. Als meer ervaren danser heb je de unieke mogelijkheid om in de salsalessen je dansniveau te verbeteren en nieuwe figuren te leren. Daarnaast heb je wekelijks een échte gezellige (feest-) avond. De lessen en feesten van S.C.W. staan alom bekend om het feit dat mensen zich er direct ‘thuis voelen en er bij horen’ ongeacht hun leeftijd, dansniveau, opleiding of beroep.

Tijden: 
19.30-21.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Judith's Dance Point
Salsa Club Weert
Kessenichstraat 3
6004TP Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-538328
Icoontje voor een agenda.
di. 27 feb. 2018 
gemeente weert

Stichting Toegankelijk Weert zet zich in om ervoor te zorgen dat Weert een toegankelijke stad is voor iedereen.

De stichting inventariseert knelpunten en maakt zich sterk om daarvoor oplossingen te vinden, bijvoorbeeld door overleg met de gemeente over toegankelijkheid van openbare gebouwen en voorzieningen.

Benieuwd naar wat wij nog meer doen en hoe wij te werk gaan?

Kom dan naar de feestelijke opening!!

 

Programma:

 • Voorwoord wethouder Paul Sterk
 • Presentatie over de stichting
 • Lancering website
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen
 • Netwerkborrel
 • Afsluiting

Aanmelden: info@toegankelijk-weert.nl of via 06-20376890 

Graag aanmelden vóór 22 februari

Tijden: 
19.00 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
gemeente Weert (Boskamer)
stichting Toegankelijk Weert
Wilhelminasingel 101
6001 GS Weert
Nederland
Telefoon: 
06-20376890
Icoontje voor een agenda.
di. 27 feb. 2018 

Op 27 februari vindt er weer een workshop Fondswerving plaats. Deze wordt aangeboden door het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn en het Samenfonds0495, bijgestaan door 2 gastsprekers.

Heeft u een mooi idee voor de buurt, vereniging of organisatie? Meestal heeft u voor de uitvoering hiervan wat meer nodig. Bijvoorbeeld menskracht, materialen of geld.

We starten dit vrijwilligerscollege met een korte introductie over succesvol fondswerving.

Daarna zullen drie lokale fondsen, het Samenfonds 0495, Fonds Burgerinitiatieven en het Leefbaarheidsfonds, zich uitgebreid voorstellen. Zo krijgt u inzicht in wat deze fondsen ‘echt’ belangrijk vinden, hoe ze u kunnen helpen en maakt u kennis met de gezichten achter de fondsen. Natuurlijk is er mogelijkheid om vragen te stellen. Indien u al een concreet voorstel heeft, gelieve dit vooraf door te mailen.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties en professionals van maatschappelijke organisaties die voornemens zijn om aan de slag te gaan met fondswerving en die graag handvatten en de in’s en out’s willen weten van het doen van een ‘goede fondsaanvraag’.

Doelstelling en inhoud

Doel van de introductie succesvol fondswerving is een beeld te vormen wat nodig is om een goed plan te schrijven. We behandelen vragen als: Hoe ziet een goed plan eruit? Hoe ziet een goed (financieel) dekkingsplan eruit?

Daarnaast staat een nadere kennismaking met Fonds Burgerinitiatieven, Leefbaarheidsfonds en het Samenfonds 0495 op de agenda.

Workshopleider

Wendy van Someren, coördinator van het Samenfonds0495, zal de workshop verzorgen. Wekelijks ziet ze aanvragen voorbij komen. Haar ervaring is dan ook dat als je een goed plan hebt, je makkelijker en sneller financiële ondersteuning krijgt. Het Samenfonds0495 streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een sterkere gemeenschap. Wij steunen sociale initiatieven rond diverse thema's, zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn, sport & bewegen.

Gastsprekers

Aniek Burger, Sr. Medewerker Leefbaarheid van Wonen Limburg, vertelt over de mogelijkheden van het Leefbaarheidsfonds. Het leefbaarheidsfonds is een budget van en voor huurders bedoeld om de woonomgeving en leefbaarheid te verbeteren.

Lilian Fonteijn, medewerker gemeente Weert, zal vertellen over de mogelijkheden van het fonds Burgerinitiatieven.

Tijden: 
19.00-21.00 uur
Toegangsprijs: 
gratis
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Cwartier, ruimte 101
Punt Welzijn
Beekstraat 54
6001GJ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-697900
Icoontje voor een agenda.
wo. 28 feb. 2018 

Koopzondag met vaak extra aktiviteiten 

Tijden: 
13.00-17.00 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Centrum Weert
Markt
6001 EJ `Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
wo. 28 feb. 2018 

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over de kleur van je sokken, tot ingrijpende zaken als het opzeggen van je baan. Tineke Schouten kijkt nog eens goed naar wat er gebeurd zou zijn als zij een andere afslag had genomen op de T-splitsingen van haar leven. En Tineke zou natuurlijk Tineke niet zijn als ze niet de humor van haar keuzes inziet. Uiteraard komen ook de nodige typetjes – zoals de vriendin van Mark Rutte en natuurlijk Bep Lachebek – voorbij in haar tot dusver meest persoonlijke show.

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
39,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
do. 1 mrt. 2018 

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over de kleur van je sokken, tot ingrijpende zaken als het opzeggen van je baan. Tineke Schouten kijkt nog eens goed naar wat er gebeurd zou zijn als zij een andere afslag had genomen op de T-splitsingen van haar leven. En Tineke zou natuurlijk Tineke niet zijn als ze niet de humor van haar keuzes inziet. Uiteraard komen ook de nodige typetjes – zoals de vriendin van Mark Rutte en natuurlijk Bep Lachebek – voorbij in haar tot dusver meest persoonlijke show.

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
39,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
vr. 2 mrt. 2018 

Vorig jaar traden ze al op als onderdeel van de band Oneword ft. Schadrack Pierre, nu komen ze terug met een heel ander project: Eva & David.

Een akoestisch duo dat soulvolle covers en eigen werk brengt. Rustig, sfeervol en romantisch zijn drie kernwoorden voor dit duo.

 

Zangeres Eva, geboren in Weert is tegenwoordig vaker te vinden in de huiskamer voor de repetities van musical 'Graaf van Horne'.

Ook gitarist David heeft een tijdje in Weert gewoond en samen traden ze al vaker op in de stad.

 

2 maart spelen ze naast hun eigen akoestische set ook samen met bassist Neville Mastail en drummer Melvin Hardin. Een primeur, nog nooit eerder speelden ze het repertoire van Eva & David als band!    

Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
Telefoon: 
+31495769128
Icoontje voor een agenda.
vr. 2 mrt. 2018 

Het is rauw, snoeihard en het beukt. Zware gitaren, duistere synthesizers, mechanische geluidseffecten aangevuld met stuwende drums en de typische, bezwerende, diepe zang van zanger Heli.

De Duitse Industrial rock/metal band Maerzfeld heeft het allemaal en staat bekend om ook dit alles ook live perfect neer te zetten.

Met hun nieuwe album ‘Ungleich’ laat de band zien dat alle vergelijkingen met Rammstein volledig van de baan zijn. Het album laat nog eens zien uit welk hout de muzikanten stuk voor stuk gesneden zijn. Een werk vol emoties, passie en pure rock.

Tijden: 
21:25
Toegangsprijs: 
VVK €15,00 - Deur € 18,00
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-524269
Icoontje voor een agenda.
za. 3 mrt. 2018 

Een diner en een cabaretier! Wie er optreedt, blijft tot op de avond zelf een verrassing.

Voor deze cabaretavond ontvangt Theater de Huiskamer u graag om half zeven in de theaterlounge. Om zeven uur kunt u een plaatsje zoeken en gaan genieten van de voorstelling van vanavond. Alvast een tipje van de sluier: bijna 10 jaar geleden zette deze comedian zijn eerste stappen op het podium. En met veel succes! Hij won de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award. Nu is hij ontdekt door VARA Humor-tv en presenteert hij diverse festivals. Een sympathieke, relaxte cabaretier en aimabele verteller! Na de voorstelling kunt u genieten van een 3-gangendiner, en uitgebreid napraten in het Theatercafé.

Het Programma:

18:30 – Ontvangst in onze Lounge
U wordt welkom geheten in onze theaterlounge

19:00 – Aanvang voorstelling
Zoek een zitplaats en ga genieten van de voorstelling. Tijdens de voorstelling kunt u genieten van een goed glas wijn of water.

20:30 – Met de pan op tafel
Gezamenlijk genieten van een 3-gangen diner en napraten in ons Theatercafé.

Graag bij reservering eventuele voedselallergieën doorgeven zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

23:00 – Afsluiting theateravond

Toegangsprijs: 
48,50
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
Telefoon: 
+31495769128
Icoontje voor een agenda.
za. 3 mrt. 2018 

Baketbalwedstrijd in Sporthal Boshoven

Tijden: 
19.30 uur
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Sporthal Boshoven
Vrakkerveld
6002 AZ Weert
Nederland
Icoontje voor een agenda.
za. 3 mrt. 2018 

Twee mannen in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje: Esmee van Kampen. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook twijfeldertiger Esmee krijgt het echter flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. ‘Tijd voor een Trio’: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Tijden: 
20:15 uur
Toegangsprijs: 
19,50 incl. theaterdrankje
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-513575
Icoontje voor een agenda.
za. 3 mrt. 2018 

Supertrap is DE Nederlandse Supertramp tribute. Supertrap is in 2013 opgericht en bestaat uit acht ervaren en gepassioneerde muzikanten die al heel wat jaren meedraaien en één gemeenschappelijke wens hebben: de Supertramp Paris-live show van ‘79 integraal op het podium neerzetten. Een eerbetoon aan de band die er in is geslaagd om de perfecte combinatie te maken tussen symfonische rock en popmuziek.

Supertrap is, vanuit de ervaring van de individuele bandleden, zeer goed in staat om de authenticiteit van de nummers te benaderen waarmee het magische sfeertje van weleer wordt opgeroepen.

Alle nummers van de legendarische Paris tour uit 1979 worden uitgevoerd, dus inclusief de tracks die op de recent verschenen live DVD staan. Dat is ruim twee uur genieten van de schitterende combinatie van de Davies- en Hodgson composities. Zo’n beetje alle pareltjes komen voorbij, van the Logical Song, Dreamer, Give a little bit, Breakfast in America tot aan Fool´s Ouverture, School en Crime of the Century, om er een aantal te noemen.

Tijden: 
21:00
Toegangsprijs: 
VVK €10,00 - Deur € 13,00
Is niet uitverkocht
Is niet geannuleerd
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
Telefoon: 
0495-524269

Meer evenementen

Deel deze pagina

+1

Zoeken

 Deze zoekmachine maakt gebruik van Javascript. Uw browser ondersteunt dit niet, of javascript staat uitgeschakeld.

Cookie Policy

Deze site gebruikt 'cookies'.
Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk en worden gebruikt om de website goed te laten functioneren. Voorbeelden zijn cookies voor de zoekmachine of een inlog-scherm voor redacteuren van de website.
Cookies voor extra functionaliteit
Deze cookies worden gebruikt bij extra functionaliteit. Bijvoorbeeld voor het afspelen van videofilmpjes (Youtube), het tonen van Twitter-berichten.
Analytische cookies
Deze cookies worden gebruikt om anoniem statistische gegevens over het gebruik van de site te kunnen meten. Bijvoorbeeld welke pagina's er worden bekeken. Deze gegevens worden gebruikt om de site verder te verbeteren.
Meer info / uitzetten