Parkeren en verkeer

Parkeerterrein Kasteelplein/Komt u naar de binnenstad van Weert? Rondom het centrum geldt betaald parkeren.

Woont of werkt u in het centrum? Dan kunt u een parkeerabonnement of parkeerarrangement aanvragen. Voor werknemers van bedrijven in het centrum is er ook een parkeerbundel. Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze parkeerproducten


Wilt u weten waar u kunt parkeren als u het centrum van Weert bezoekt? Bekijk dan de parkeermogelijkheden en tarieven.
Parkeermogelijkheden en tarieven

Parkeerabonnement: voor een gebied waar betaald parkeren geldt (zone 1 en 2). Hiervoor kunt u een parkeerabonnement aanvragen. U kunt dan overal parkeren in de zone waar het abonnement geldig is.
Parkeerabonnement


Parkeervergunning: geldt alleen voor zone 3, buiten de binnenstad. Bewoners van deze straten en bedrijven in zone 3 kunnen een parkeervergunning aanvragen.
Parkeervergunning


Parkeerarrangement: voor één parkeergarage naar keuze.
Reist u vaak met het openbaar vervoer? Dan is er voor u een speciaal parkeerarrangement voor de parkeergarage Stationsplein (OV-parkeren).
Parkeerarrangement

Voor werknemers in de binnenstad zijn er diverse mogelijkheden. Wat voor u het goedkoopst is hangt af van uw persoonlijke situatie. Vergelijk de volgende mogelijkheden:

Parkeerabonnement: voor een gebied waar betaald parkeren geldt (zone 1 en 2). Hiervoor kunt u een parkeerabonnement aanvragen. U kunt dan overal parkeren in de zone waar het abonnement geldig is.
Parkeerabonnement


Parkeerarrangement: voor één parkeergarage naar keuze.
Reist u vaak met het openbaar vervoer? Dan is er voor u een speciaal parkeerarrangement voor de parkeergarage Stationsplein (OV-parkeren).
Parkeerarrangement


Parkeerbundel: geldt alleen voor werknemers in de binnenstad. Werkt u bij een bedrijf dat gevestigd is in de binnenstad? Dan kunt u een prepaid-urenbundel aanvragen. Daarmee koopt u vooraf parkeeruren tegen een aantrekkelijk uurtarief.
Parkeerbundel

Het is voor mantelzorgers mogelijk om een parkeerabonnement- of vergunning aan te vragen wanneer u zorg nodig heeft.

 

Wegwerkzaamheden en afsluitingen